Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Історико-архітектурний заповідник (історичний центр Львова) буде переведений на баланс Міністерства будівництва та архітектури

Міністр будівництва та архітектури України Павло Качур лобіюватиме переведення історико-архітектурного заповідника (історичний центр Львова) на баланс Міністерства будівництва та архітектури України. Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».

За словами міністра, схема передачі Міністерству будівництва та архітектури України історико-архітектурного заповідника передбачає строгу процедуру, тому важко сказати, коли конкретно це станеться.
Однак Павло Качур переконаний, що передача на баланс міністерства дозволить історичному центру міста отримати належне державне фінансування і суттєво покращити стан пам’яток архітектури.
Нагадаємо, що ключовою пропозицією Львівської міськради щодо покращення стану історико-архітектурної спадщини Львова під час наради за участю віце-прем’єра В’ячеслава Кириленка була передача на державний баланс історико-архітектурного заповідника в історичній частині Львова.     

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ