Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Італійська фірма “Margaritelli” планує відкрити в Яворівському районі фабрику з виготовлення вантажних та автомобільних причепів та меблеву фабрику

Італійська фірма “Margaritelli” планує відкрити в Яворівському районі фабрику з виготовлення вантажних та автомобільних причепів та меблеву фабрику. Про це «Гал-info» повідомив директор спеціальної економічної зони “Яворів” Василь Дирда.
За його словами, на даний час готується проект будівництва нової фабрики з виготовлення вантажних та автомобільних причепів та меблевої фабрики на території колишнього ЯДГХП “Сірка”. «Для будівництва фабрики запропоновано земельну ділянку, де були розміщені колишні склади Яворівської «Сірки», - сказав  Василь Дирда.
За словами Василя Дирди, ще цього року італійці почнуть будувати нові промислові споруди, під які виділено 15 га землі. Земельна ділянка в смт. Шкло, де буде італійська фабрика, охоплює території не придатні для сільськогосподарського використання. Із відкриттям фабрики в районі буде створено 300 нових робочих місць.
Італійська компанія має намір інвестувати в будівництво фабрики 10 млн євро, а проект реалізувати впродовж чотирьох років
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ