Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Іван Василишин: Олексієнко сказав мені, що готовий нести кримінальну відповідальність за наказ про звільнення Пшевлоцького

Сьогодні на прес-конференції у Львові адвокат екс-начальника обласного управління земельних ресурсів, депутат Львівської міської ради Іван Василишин розповів про факт своєї розмови із заступником голови Держкомзему Юрієм Олексієнком.
«В мене була із ним розмова. Олексієнко мені сказав, що знає, що відбулося порушення законодавства при підписанні указу про звільнення Миколи Пшевлоцького і що він готовий відповідати за це, та порадив звертатися до суду. Я сказав йому, що він може за фальсифікацію документів нести навіть не адміністративну, а кримінальну відповідальність. Він сказав, що так, він готовий буде нести навіть кримінальну відповідальність після рішення суду. Тобто фактично людина не боїться навіть нести кримінальної відповідальності за свої дії. А це, на мою думку, свідчить про те, що за ним стоїть якась політична сила», — зазначив адвокат Пшевлоцького.
Іван Василишин також зазначив, що за 2 із половиною роки, протягом яких Микола Пшевлоцький перебував на посаді начальника обласного управління земельних ресурсів у Львівській області, він не мав жодного адміністративного порушення та стягнень. «Відтак те, що сталося, — це політична розправа над Пшевлоцьким як членом КУНу», — резюмував Василишин.
 Щодо перевірок обласного управління, то усі учасники прес-конференції (Андрій Микуш, Іван Василишин та Роман Дідусь) заперечили інформацію про те, що правоохоронці проводять перевірки у обласному управлінні. На посилання журналістів на слова начальника ГУ МВС України у Львівській області Василя Пісного, який нагадаємо, про це і повідомив на прес-конференції, КУНівці зазначили, що ця інформація — тільки вигадка журналістів, адже жодних перевірок не проводиться. «Зайдіть у будь-який кабінет обласного управління і переконайтеся, що перевірок немає», — зазначив депутат Львівської облради Андрій Микуш.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ