Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Івано-Франківську міліцію очолив Василь Варцаба

Учора, 22 березня заступник Міністра внутрішніх справ України полковник міліції Василь Фаринник представив особовому складу УМВС України в Івано-Франківській області нового керівника. Відтепер міліцію Прикарпаття очолюватиме генерал-майор міліції Варцаба Василь Миколайович, – повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

 

Як відзначив заступник міністра Василь Фаринник, показники оперативно-службової діяльності служб і підрозділів міліції Івано-Франківщини засвідчують, що міліція краю вміє працювати результативно, знає завдання, які стоять перед органами внутрішніх справ. Ці результати – заслуга попереднього керівника міліції Івано-Франківщини Василя Кузнєцова і всього особового складу гарнізону.

 

Заступник міністра висловив упевненість, що робота міліціх краю у зв’язку зі зміною керівника залишиться на такому ж належному рівні або надалі покращуватиметься. Звертаючиь до особового складу прикарпатської міліції, її новий керівник Василь Варцаба висловив переконання , що він матиме повне взаєморозуміння з колективом, тому що йому імпонують працьовиті люди, які добросовісно виконують свої службові обов’язки і віддаються службі.

 

Василь Миколайович Варцаба починав міліцейську службу в Києві, працював на різних посадах в оперативних підрозділах міліції, в тому числі в карному розшуку і підрозділі боротьби з організованою злочинністю. Упродовж 2003-2004 років очолював УМВС України в Закарпатській області.

 

На представленні нового керівника міліції Івано-Франківщини взяли участь голова обласної ради Володимир Олійник, керівники інших правоохоронних структур області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ