Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Із будівлі Тернопільської обласної ради знято Бандерівський прапор - за рішенням суду

Виконано рішення Тернопільського окружного адміністративного суду, постановлене за позовом прокуратури області, яким зобов’язано Управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради зняти прапор з червоно-чорним полотнищем на адміністративному будинку №8 по вулиці Грушевського у місті Тернополі. Повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Зокрема, у повідомленні сказано: "... на виконання зазначеного рішення, постановленого за позовом прокуратури області, виконавчий лист суду звернуто до виконання у відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Тернопільській області.
Державним виконавцем 17 січня 2013 року винесено постанову про відкриття виконавчого провадження, яку направлено сторонам виконавчого провадження. Боржнику надано строк, протягом семи днів з моменту винесення постанови, для добровільного виконання рішення суду.
Відповідно до інформації, наданої начальником відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Тернопільській області, рішення суду Управлінням з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради виконано".



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ