Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

Із бюджету Львівської МТГ виділили 4,3 млн грн на придбання кисневих концентраторів

Виконавчий комітет прийняв рішення "Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади". Так, буде виділено 4,3 млн грн на придбання кисневих концентраторів. Про це повідомили 22 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Львівська ОДА

ʺВідповідно до рішення міської комісії ТЕБ і НС, пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади управлінню охорони здоров’я кошти в сумі 4,3 млн грн на „Заходи із запобігання поширенню інфекційних захворювань за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету“ для придбання кисневих концентратівʺ, — доповіла Ліліана Римар, в.о. директора департаменту фінансової політики ЛМР.

Садовий роз`яснив нові рішення мерії Львова щодо локдауну

За словами міського голови Львова Андрія Садового, частину придбаних концентраторів буде передано лікарні Залізниці.

ʺ30 концентраторів мінімум нам треба буде віддати лікарні Залізниці. Відзначу, що вже почалися серйозні роботи з облаштування ліжкомісць в поліклініці на вул. Мазепи і у 8-й лікарні. Тому думаю, що ті 190 концентраторів достатньо швидко будуть використаніʺ, — наголосив мер Львова.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, станом на ранок 22 березня у Львові та на Львівщині підтверджено 94474 випадки інфікування коронавірусом, з них 2495 — летальні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ