Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Із початку року на Львівщині проведено понад 200 рейдів з охорони лісу

Як повідомила прес-служба ЛОР, Із початку року проведено понад 200 рейдів з охорони лісу та державного мисливського фонду.

Працівники державної лісової охорони державних лісогосподарських  та лісомисливських підприємств, які належать до сфери Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, постійно проводять рейдову роботу з охорони державного лісового фонду та державного мисливського фонду.

Так, із початку 2019 року вісімнадцятьма рейдовими бригадами лісогосподарських підприємств проведено 217 рейдів з охорони лісу та державного мисливського фонду. У результаті – складено 36 протоколів на лісопорушників (сума штрафів – 9,2 тис грн, сума завданої шкоди становить 177,4 тис грн),  у тому числі:

 - за незаконну рубку – 32 протоколи (сума штрафів – 8,2 тис грн, сума завданої шкоди становить 177,4 тис грн);

 - за порушення вимог пожежної безпеки в лісах – 1 протокол (сума штрафів –0,2 тис грн);

 - порушення правил полювання – 3 протоколи (сума штрафів – 0,8 тис грн).

Державною лісовою охороною Ільницького лісництва ДП "Турківський лісгосп" виявлено двох жителів села Закіпці Турківського району, які здійснили незаконну рубку дерев в кварталі 18 Ільницького лісництва на території Риківської сільської ради загальною масою 6,59 куб. м деревини, сума завданих збитків становить 33 тис грн. На  лісопорушників складено відповідні протоколи. Матеріали по даному факту передані в Турківське відділення поліції Самбірського відділу поліції для вжиття заходів та притягнення лісопорушників до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ