Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Із створенням „Правиці”, НУНС нічого не втратить, а навпаки матиме можливість для власного розвитку — Володимир Цибулько

“Швидше за все, буде реанімовано ідея не самої „Правиці”, а створено проект «правіше правого центра» за участю таких партій як Рух та УНП. Певна частина НУНС вміститься під парасольку Юлії Тимошенко. У кінцевому випадку НУНС залишиться сам і нічого не втратить. Якщо будуть нові вибори, то вони отримують своїх 10% голосів, майже нічого не втратить, а навпаки буде певний майданчик для власного розвитку», — зазначив у коментарі «Гал-info» політолог Володимир Цибулько.
«Справді є запит на створення нової партії краньо-правого спрямування, однак до цього часу не знаходилося гідного створювача та правильного «продажу» такої політичної сили виборцю», — додав він.
Також політолог зазначив, що на нові вибори може бути блок есдеків із соціалістами, а також виступить лівий радикал Волга. «Я прогнозую, що може статися ситуація, що комуністи стануть непрохідною політичною силою: їхні голоси на цей раз знову можуть повернутися соціалістам. За певного правильного мережевого маркетингу та зв’язку із громадськістю це цілком реально», — додав політолог.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ