Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На колегії ДПСУ звільнили 2 начальників та 2 начштабів прикордонних загонів

Як повідомили в прес-службі Держприкордонслужби, учора аби розглянути чергові важливі питання з охорони державного кордону з окремих напрямків та вчасно реагувати на виклики в Адміністрації Держприкордонслужби відбулася Колегія відомства.

Колегією надано принципову оцінку службової діяльності регіональних управлінь та органів охорони державного кордону, прийнято ряд кадрових рішень. Так, за прорахунки в оперативно-службовій діяльності звільнено із займаних посад 2 начальників прикордонних загонів та 2 начальників штабів прикордонних загонів.

З метою посилення управлінської ланки призначено 4 начальників прикордонних загонів та 4 начальників штабів прикордонних загонів. Офіцери пройшли підготовку у кадровому резерві та закінчили навчання на курсах підвищення кваліфікації в Національній академії Держприкордонслужби України.

Також на цьому засіданні Колегії, відбулося призначення керівного складу в створені регіональні підрозділи внутрішньої та власної безпеки. Однією з важливих вимог такого призначення було обов’язкове проходження кандидатом перевірки на поліграфі. Зазначимо, що у ході відбору не всі кандидати змогли пройти цей відбір, а саме – призначено трьох з п’яти начальників регіональних управлінь внутрішньої та власної безпеки, які пройшли опитування із використанням поліграфа. В подальшому черговим кроком з призначення в ці новостворені підрозділи стане відбір кандидатів на посади в органах охорони державного кордону.

Особливу увагу новопризначених керівників Голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко приділив питанням протидії злочинності на державному кордоні та боротьбі із корупцією. Позиція Колегії Держприкордонслужби залишається незмінною – керівні посади повинні обіймати патріоти, які чесно та добросовісно виконують посадові обов’язки, проявляють службову ініціативу та заявляють безапеляційну позицію щодо протидії злочинності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ