Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

JOB запропонував роботодавцям антикризову модель HR-бюджетування

Найбільший український портал з працевлаштування JOB (http://job.ukr.net) запропонував вітчизняним роботодавцям прогресивну модель управління HR-бюджетом. Вона має дві значні відмінності від існуючих моделей: по-перше, дозволяє самостійно встановлювати вартість своїх вакансій, а по-друге – керувати їх позицією в списках вакансій.
Пошук роботи за допомогою Інтернету являється одним з найпопулярніших способів працевлаштування в Україні. Тому не дивно, що практично всі HR-менеджерии та рекрутингові агенції користуються Інтернет-рекрутингом в якості основного інструменту пошуку персоналу. А недавно найбільший порталу з працевлаштування JOB запропонував роботодавцям принципово новий підхід до управління HR-бюджетом в межах Інтернет-рекрутингу.
Запропонована модель HR-бюджетування має дві значні ознаки від існуючих: по-перше, вона дозволяє самостійно приззначати вартість своїх вакансій, а по-друге – керувати їх позицією в загальних списках вакансій. Для цього лише потрібно поповнити баланс, після чого можна приступити до роботи.
Даний механізм ідеально підходить в більшості ситуацій, в яких працюють HR-менеджери України. Наприклад, коли необхідно терміново знайти конкретного спеціаліст та вакансію потрібно виводити на ТОП-позиції, або ж коли у компанії кількість вакансій динамічно міняється, а бюджет обмежений.
Головною перевагою нової моделі HR-бюджетування від JOB являється її цінова демократичність, доступна абсолютно всім, гнучкість управління та можливість раціонально витрачати бюджет на підбір персоналу. Наприклад, якщо в компанії з’являється термінова вакансія, яку необхідно якомога швидше закрити, то краще всього буде встановити для неї максимальну ціну, що дозволить показати її найбільшій кількості претендентів. Якщо ж вакансія не термінова, можна встановити середню ціну та тримати її в верхніх рядах першої сторінки, забезпечивши достойний відгук. Таким чином, модель HR-бюджетування від JOB відкрила доступ до Інтернет-рекрутингу не тільки для великих компаній, але і для представників малого бізнесу з обмеженими HR-бюджетами. Це особливо актуально в умовах фінансової кризи та високої вартості послуг інших JOB-сервісів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ