Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кабінет Міністрів схвалив залучення „Укравтодором” кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку і Європейського інвестиційного банку для реконструкції автомобільної магістралі М06 „Київ-Чоп”

Кабінет Міністрів схвалив залучення Державною службою автомобільних доріг („Укравтодор”) кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку на 150 млн. євро і Європейського інвестиційного банку на 150 млн. євро для реконструкції автомобільної магістралі М06 „Київ-Чоп” на ділянці від Києва (14-й км) до Бродів (Львівська область, 441-й км). Про це журналістів повідомив голова  «Укравтодору» Вадим Гуржос.

При цьому Кабмін призначив "Укравтодор" відповідальним виконавцем проекту.
Кабінет Міністрів має намір схвалити залучення Державною службою автомобільних доріг ("Укравтодор") кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку на 150 млн. євро і Європейського інвестиційного банку на 150 млн. євро для реконструкції автомобільної магістралі М06 „Київ-Чоп” на ділянці від Києва (14-й км) до Бродів (Львівська область, 441-й км).
Проект відповідного рішення Кабміну був схвалений на урядовому комітеті з розвитку реального сектора економіки і буде винесений на найближче засідання Кабміну.
“Гроші Європейського банку реконструкції і розвитку йдуть безпосередньо до виконавця робіт, тобто фірм, які виграли тендер на проведення ремонту траси „Київ-Чоп”.  Ремотом відрізку дороги у  Львівській області займаються дві фірми, а саме македонська “Граніт” і турецька “Онур”. Кошти надходять безпосередньо до них і розпоряджатися ними можуть тільки ці фірми. Ми до 150 млн євро кредиту, який надає Європейський  банк реконструкції і розвитку  жодного відношення не маємо.

Роботи  з ремонту траси „Київ-Чоп”  у Львівській області розпочалися 8 червня. Зараз фірма «Граніт» вже вложила  7027 тонн асфальтобетону на відрізку від Миколаєва до Стрия – це 30 825 квадратних метрів траси.  
Турецька фірма “Онур” наразі привозить техніку. Вона має провести ремонт траси на  відрізку Броди-Львів”, — повідомив “Гал-info”  начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Ярослав Янишин.     

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ