Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабінет правової допомоги особам, узалежненим від алкоголю, наркотиків та ВІЛ-інфікованим розширює свою діяльність.

Львівська громадська організація «Світло» повідомила про розширення діяльності  Кабінету правової допомоги особам, узалежненим від алкоголю, наркотиків та ВІЛ-інфікованим. Розширення передбачає, що команда юристів, психологів та соціальних працівників надаватиме різні види допомоги особам, узалежненим та ВІЛ-інфікованим шляхом створення інформаційно-методичного забезпечення та законодавчої бази для надання юридичних консультацій та представництвом і адвокатуванням інтересів цих осіб на всіх стадіях кримінального судочинства. «У такий спосіб ЛМГО «Світло» сподівається долучитися до процесу зміцнення законності, побудови правової держави та розвитку громадянського суспільства», -  наголосила голова ЛМГО «Світло» Ірина Дунаєвська.
Окремою метою проекту є вплив на громадську думку та часткова зміна ментальності суб’єктів правовідносин щодо осіб узалежнених та ВІЛ-інфікованих.
Як повідомила Ірина Суслова, юрист проекту «Кабінет правової допомоги», з 1.09.2005р. по 01.07.2006 р. їхня організація надала 49 персональних юридичних консультацій, 32 – юридичні та 67 психологічних.
Нагадаємо, що  Львівська громадська організація «Світло» була створена 08.11.2002 року. З 2005 року – член Східно-Європейської Молодіжної мережі. Статутна мета – профілактична діяльність в молодіжному середовищі з ціллю сприяння здоровому способу життя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ