Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кабмін не ініціюватиме звільнення Олійника, але і не пропонуватиме йому якихось посад в уряді — Тарас Чорновіл

Кабмін не ініціюватиме звільнення Олійника, але і не пропонуватиме йому якихось посад в уряді, — повідомив „Гал-info” народний депутат України від Партії регіонів Тарас Чорновіл. За словами Чорновола, попри те, що в уряді є багато незадоволених роботою голови Львівської ОДА, все ж ініціювати його звільнення, щоб не посилювати конфлікту із Секретаріатом Президента, наразі ніхто не буде.
 „Як тільки Кабінет Міністрів робить подання на звільнення котрогось із голів ОДА, то в Секретаріаті Президента починається дуже активний опір, навіть у тому випадку, якщо саме оточення Президента незадоволене роботою якогось керівника області. Отож, щоб не посилювати конфліктності між Кабінетом Міністрів і главою держави, уряд наразі не ставитиме питання про звільнення Петра Олійника”, — наголосив Тарас Чорновіл.
«Про призначення ж Олійника керівником Міністерства ЖКГ, яке збираються створити, не може йти може вже тому, що „Наша Україна”, членом якої є Петро Олійник, не входить у парламентську більшість і, відповідно, вона не може бути представлена в уряді», – наголосив Тарас Чорновіл. Нагадаємо, припущення, що Олійнику можуть запропонувати цю посаду, висловив „Гал-info політолог Кость Бондаренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ