Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін оновив дизайн сайту

Кабінет міністрів України кардинально оновив дизайн свого сайту. Після редизайну сайт працює з перебоями. Як повідомляє Watcher, автором нового порталу для уряду стала компанія Софтлайн-IT, яка перемогла на тендері, де була єдиним учасником.

Вартість робіт склала 330 тисяч гривень. Ця ж компанія запускала сайт Кабміну (kmu.gov.ua) у 2002 році, а протягом 2003-2009років здійснювала його технічну підтримку, повідомляє Кореспондент.

Новий портал містить кілька головних розділів- інформацію про уряд і його діяльності, органи влади, нормативно-правову базу,звернення громадян і так далі. Крім того, розширено функціонал розділу Медіаматеріали.

Також у шапці сайту можна побачити іконки соціальних мереж, однак клікабельними є лише Twitter i Facebook, тоді як Google+і Blogger не працюють.

У розділі Блоги на сайті Кабміну міститься перелік блогів міністрів, які були створені на базі Укрінформу в листопаді, і лише прізвище Миколи Азарова веде на його сторінку у Facebook. Видання припускає, що найближчим часом прем'єр запустить власний сайт у домені azarov.ua.

Причому англомовна версія сайту запущена в урізаному форматі, новини перекладені у стилі "ukrainian english".Крім того, на російськомовній версії Леся Українка стала Лесею Українським.

Watcher також зазначає, що минулих вихідних доступ до сайту був ускладнений. Проблеми продовжилися і сьогодні, сайт працює з перебоями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ