Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін передав у державну власність львівський стадіон

Уряд ухвалив рішення про передачу цілісного майнового комплексу Львівського комунального підприємства «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові» у державну власність. Відповідне розпорядження ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 7 квітня 2010 року. Про це повідомив Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.

Відповідно до урядового документа, львівський стадіон передано з власності територіальної громади міста у державну власність з віднесенням його до сфери управління Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту.

Реалізація даного рішення дасть можливість урегулювати питання забезпечення безперервного виконання робіт та ритмічного фінансування реконструкції стадіону у м. Львові, оскільки єдиним інвестором будівництва стадіону стане держава в особі Мінсім’ямолодьспорту як головного розпорядника бюджетних коштів, та ввести об’єкт в експлуатацію у строки визначені Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ