Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін продовжив термін техогляду автотранспорту на півроку

Кабінет Міністрів України продовжив термін техогляду на півроку - повідомила Ліга-net. Про таке рішення, прийняте сьогодні на засіданні уряду, повідомив цій агенції міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
За словами міністра, таке рішення прийнято у зв'язку з тим, що в багатьох областях ще недостатньо пунктів техогляду, і власникам автотранспортних засобів іноді доводиться долати по кілька сотень кілометрів, щоб пройти такий техогляд. „Наприклад, в Одеській області на більш ніж сорок адміністративних районів є лише сім сертифікованих точок техогляду, при цьому більшість з них зосереджена в обласному центрі. Відповідно, водіям з Ізмаїла доводиться долати 250 кілометрів, щоб пройти техогляд, потім повернутися додому, і в райвідділі звірити оплачені штрафи та закінчити техогляд. Тому ми вважаємо можливим продовжити техогляд на півроку і надіємось, що за цей час Мінтранс, МВС та Держстандарт спільно з бізнесом створять повноцінну мережу станцій техогляду”, - сказав Юрій Луценко. Також він рекомендував тим, кому зручно пройти техогляд, зробити це зараз, щоб в останній тиждень не стояти в чергах.

Нагадаємо, наприкінці березня Міністерство внутрішніх справ України повідомило про плани відкласти технічний огляд автомобілів на рік. За словами Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, причина полягає у відсутності мережі СТО для повноцінного здійснення цієї процедури.

http://news.liga.net/news/N0915546.html
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ