Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кабмін прийняв відставку Хобзея

Розпорядженням Кабінету міністрів України від 12 квітня прийнято відставку Хобзея Миколи Кузьмича відповідно до абзацу другого частини другої статті 31 Закону України “Про державну службу”, повідомили в Кабміні.

 

Микола Хобзей працював на посаді голови Комітету з контролю за наркотиками.

 

Микола Хобзей був призначений головою Комітету з контролю за наркотиками постановою Кабінету міністрів України N 969 від 12 липня 2006 р. Постанову підписав Юрій Єхануров.

До того – з квітня 2003 року обіймав посаду директора Фонду соціального захисту інвалідів. У вересні 2004 року ЗМІ поширили інформацію про те, що Микола Хобзей був затриманий у Києві. Йому інкримінували зловживання службовим становищем. Однак звільнений з посади директора Фонду соціального захисту інвалідів Микола Хобзей був тільки після Помаранчевої революції, 4 березня 2005 року, урядом Юлії
Тимошенко.

 

Ще до того Микола Хобзей 8 років очолював у Львівській області головне управління охорони здоров’я. У ЗМІ є інформація про те, що тоді було порушено 3 кримінальні справи, заведені щодо Миколи Хобзея за розтрату державних коштів у значних розмірах і зловживання посадовим становищем. За даними ЗМІ, у Львові на вул. Сельських, 10 можна побачити розкішний будинок держчиновника.

2002 року М. Хобзей балотувався до Верховної Ради від Блоку «ЗаЄду» по Миколаївському виборчому окрузі. Вибори програв.

До того ж, рідний брат Миколи Хобзея Павло Хобзей нині є начальником ГУ науки і освіти Львівської ОДА.

 



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ