Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кабмін схвалив законопроект щодо ратифікації Договору про зону вільної торгівлі

Кабінет Міністрів України схвалив розпорядження «Питання ратифікації Верховною Радою України Договору про зону вільної торгівлі». Документ № 1154-р датований 16 листопада 2011 року. Про це повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Схвалити проект Закону України “Про ратифікацію Договору про зону вільної торгівлі”, - зазначається в розпорядженні.

За інформацією Мінекономрозвитку - головного розробника проекту розпорядження, правовою підставою для його розроблення є Конституція України та Закон України «Про міжнародні договори України», Угода про створення Співдружності Незалежних Держав від 8 грудня 1991 року, Стратегія економічного розвитку СНД на період до 2020 року від 14 листопада 2008 року, Концепція подальшого розвитку СНД від 5 жовтня 2007 року.

В розпорядженні зазначається: «Міністерству закордонних справ разом з Міністерством економічного розвитку і торгівлі внести на розгляд Президента України пропозиції щодо ратифікації Верховною Радою України Договору про зону вільної торгівлі, підписаного 18 жовтня 2011 р. в м. Санкт-Петербурзі (додається), у порядку, встановленому статтею 9 Закону України “Про міжнародні договори України”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ