Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кабмін виділив кошти на ліквідацію наслідків стихії, що сталася на початку липня цього року на території Старосамбірського і Сколівського районів

Кабінет Міністрів своїм розпорядженням виділив понад 51 мільйон гривень для проведення першочергових робіт з ліквідації наслідків стихії, що сталася 30 червня — 2 липня 2006 року в Автономній Республіці Крим, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях, — повідомляє офіційний сайт Кабінету Міністрів України.
Згідно з документом, для ліквідації наслідків стихії у Львівській області виділено 4 209,3 тисяч гривень. Міністерство фінансів має здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду Державного бюджету.

Як зазначив у коментарі «Гал-info» начальник головного управління з надзвичайних ситуацій Львівської ОДА Олексій Титаренко, кошти, які виділив Кабмін, зокрема, підуть на ліквідацію наслідків водного і житлового господарства на території Старосамбірського і Сколівського районів.
30 червня — 1 липня 2006 року по гірських районах пройшов потужний атмосферний фронт, який спричинив сильні дощі та шквали. За результатами комісійних обстежень встановлено, що найбільше постраждали об'єкти бюджетної сфери та населення Старосамбірського і Сколівського районів. Зокрема, в 13 населених пунктах було підтоплено 196 житлових будинків та господарських споруд, пошкоджені 2 автомобільних та 24 пішохідних мости, розмито біля 1 км берегоукріплюючих дамб та понад 3 км берегів річок в межах населених пунктів. В с. Лопушня підмито 10 опор ліній електропередач. Сильним дощем знищено посіви зернових та городніх культур.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ