Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кабмін зобов’язав Львівську ОДА до 1 вересня викупити земельні ділянки для реконструкції аеропорту «Львів»

Кабінет Міністрів України затвердив розпорядження «Про викуп земельних ділянок для суспільних потреб та надання їх у постійне користування» та Перелік земельних ділянок, які викуповуються для суспільних потреб і надаються у постійне користування державному підприємству «Міжнародний аеропорт «Львів», – повідомила прес-служба Мінтрансзвязку.
-

Таким чином, відповідно до статей 20, 122, 146, 149 і 151 Земельного кодексу України для забезпечення реалізації проекту реконструкції аеродрому аеропорту «Львів» надаються у постійне користування зі зміною цільового призначення земельні ділянки, перераховані у переліку.

 

Мінтрансзв’язку, зі свого боку, до 15 серпня 2009 року перерахує Львівській облдержадміністрації кошти для викупу земельних ділянок у межах бюджетних призначень на проведення реконструкції аеродрому державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів».

 

Після отримання коштів до 1 вересня 2009 року Львівська облдержадміністрація зобов’язана викупити зазначені земельні ділянки та забезпечити їх надання державному підприємству «Міжнародний аеропорт «Львів» у постійне користування з видачею відповідного державного акта.

 

Загальна площа земельних ділянок, які будуть викуплені, становить трохи більше 17 га.

Це розпорядження Уряду дозволить прискорити та забезпечити своєчасну та належну підготовку аеропорту до Євро-2012.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ