Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Качур радитиме Президенту, як тому поводитися з головами облдержадміністрацій

Найближчими днями Президент Ющенко розглядатиме ситуацію із забезпеченням газом житлово-комунальних господарств. Про це «Гал-info» розповів новопризначений радник Президента України Павло Качур.
«Завтра я вже виходжу на роботу як радник Президента. І при першій зустрічі я планую підняти питання забезпечення газом житлово-комунальних господарств», - розповів Павло Качур.
За його словами, він як радник Президента відповідатиме за сферу реформування житлово-комунальних господарства країни, програми житлового будівництва, а також за вироблення політики Президента у стосунках з головами облдержадміністрацій.
«Я намагатимусь вкотре підняти питання доступності житла та впливу держави на цінову політику стосовно ринку житла», - наголошує Качур.
А щодо питання стосунків Президента з головами облдержадміністрацій, то новопризначений радник глави держави розповідає, що в Секретаріаті Президента буде розроблятися нова система відносин у вертикалі президентської влади для покращення її ефективності в управлінні державою.
Нагадаємо, що 30 жовтня Президент Ющенко призначив Павла Качура своїм радником. Попередньо Павло Качур був міністром архітектури і будівництва в уряді Єханурова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ