Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Качура та Кириленка в оргкомітеті зі святкування 750-річчя Львова замінить Табачник та Рибак

Качура та Кириленка в оргкомітеті зі святкування 750-річчя Львова замінить Табачник та Рибак, — повідомила «Гал-info» прес-секретар Президента України Ірина Геращенко. За її словами, за законом зі зміною складу Кабінету міністрів, в складах різноманітних організаційних комітетів звільнених міністрів замінюють їхні наступники.

 «Всі профільні міністерства, які залучені до складу оргкомітету зі святкування 750-річчя Львова, і надалі залишаться в цьому комітеті, — говорить Ірина Геращенко. — Я не думаю, що для нових міністрів становитиме проблему вникнути в роботу оргкомітету, попри те, що до святкування залишилося не так вже й багато часу. Новий склад уряду з першого дня почав активно працювати».
 Нагадаємо, колишній віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко та екс-міністр архітектури та житлово-комунального господарства Павло Качур були виведені зі складу організаційного комітету зі святкування 750-річчя Львова. В організаційному комітеті їх замінять Дмитро Табачник та Володимир Рибак відповідно.
750-річчя Львова ми святкуватимемо 29 вересня — 1 жовтня.

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ