Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кадрові ротації на Львівській митниці триватимуть

Кадрові ротації на Львівській митниці триватимуть. Про це сьогодні, 12 квітня, під час представлення нового начальника митниці повідомив керівник парламентської групи «Контрабанда – СТОП», член колегії Держмитслужби Ігор Рибаков.

За його словами, з митних органів звільнятимуть усіх, хто замішаний у контрабандних схемах.

 

Він також нагадав присутнім про те, що голова Держмитслужби незадовго після призначення перевів на нижчі посади 102 особи керівного складу саме Львівської митниці.

 

Водночас заступник голови Держмитслужби Віталій Щербань заявив, що були нарікання на кадровий склад Львівської митниці. Він також повідомив, що новий начальник має усі повноваження звільняти та призначати працівників.

 

Нагадаємо, сьогодні, 12 квітня особовому складу Львівської митниці було представлено нового начальника Віктора Тимошенка. Досі начальником Львівської митниці був Сергій Ярмольський, який був призначений згідно з наказом голови Державної митної служби України 10 лютого 2009 року.

 

За ступник голови Держмитслужби запевнив, що Ярмольський залишився у системі.

 

Нагадаємо також, що голова державної митної служби Ігор Калетник перше, що зробив, приступивши до своїх обов’язків, – понизив на посаді всіх без винятку начальників регіональних митниць. Тільки по Львівській митній службі 102 керівника  були переведені на нижчі посади, а їхні місця зайняли їхні недавні підлеглі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ