Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кадрові ротації у львівській міліції: обласному ДАІ представили нового начальника Василя Струса

У Головному управлінні МВС України у Львівській області відбулися структурні та кадрові зміни. Відтепер у керівника міліції Львівщини буде не десять, як раніше, а сім заступників. Зокрема, скорочено три посади керівного апарату ГУ МВС України у Львівській області – посаду першого заступника начальника ГУ МВСУ, заступника начальника ГУ МВСУ та заступника начальника ГУ МВСУ з питань підготовки до Євро-2012, – повідомили у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області

 

У міліцейському главку відбулись і ряд ротацій. Полковника міліції Сергія Нагачевського призначено першим заступником начальника ГУ МВСУ – начальником кримінальної міліції. Одним із заступників начальника ГУ МВСУ став Ігор Сидорук, який замінив на цій посаді полковника міліції Володимира Семенину.  

Окрім цього, керівник міліції Львівщини Михайло Цимбалюк представив сьогодні особовому складу новопризначеного заступника начальника ГУ МВСУ – начальника міліції громадської безпеки полковника міліції Михайла Дзюдзя, який до цього керував управлінням Державної служби охорони Львівщини.

 

Полковник міліції Василь Струс, якого замінив на посаді Михайло Дзюдзь, тепер очолюватиме управління Державтоінспекції ГУ МВСУ у Львівській області. Сьогодні генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк представив його особовому складу ДАІ.

 

Відбулись кадрові зміни і в управлінні ДСО при ГУ МВСУ у Львівській області – його начальником став підполковник міліції Олександр Скорняков.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ