Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кадрових змін можна очікувати у Донецьку чи Луганську – Кость Бондаренко

Призначення прем’єр-міністром Віктора Януковича не потягне за собою хвилю кадрових змін в областях. Однак у тих областях, де позиція Партії регіонів є міцною, можна очікувати певних змін. Про це у коментарі «Гал-іnfо» зазначив політолог Кость Бондаренко.
«Висунення Віктора Януковича на посаду глави уряду – це результат довгих внутрішньопартійних дискусій Партії регіонів. Звичайно, обговорювались й інші кандидатури, але прем’єрський досвід Януковича зіграв вирішальну роль при прийнятті цього рішення», - сказав Бондаренко.
За його словами, в Україні функціонуватиме коаліційний уряд. Долю ж політичної реформи, на думку політолога, сьогодні важко прогнозувати, але швидше за все Президент ініціюватиме розгляд нової Конституції.
У ніч з 2 на 3 серпня, о другій годині за Києвом, Президент Віктор Ющенко оголосив про те, що він подасть кандидатуру Віктора Януковича для затвердження на посаді прем’єр-міністра України. Таке рішення, за словами глави держави, було ухвалене після підписання політичними лідерами Універсалу національної єдності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ