Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кадиров оголосив Ходорковського "ворогом всіх мусульман"

Глава Чечні Рамзан Кадиров вважає, що Михайло Ходорковський оголосив себе "ворогом всіх мусульман світу" і його особистим ворогом. Про це Кадиров написав у своєму Instagram.

"Бажаючи прислужитися своїм західним господарям, (Ходорковський) побіг навіть попереду паровоза. Після кривавої події у Парижі, він уявив себе більшим французом, ніж президент Франції та прем'єр-міністр цієї країни", - написав Кадиров.

Він заявив, що Ходорковський "вимагає від усіх журналістів повторення досвіду паризького видання і друкування карикатур".

"Своїми безмозкими діями Ходорковський поставив на собі хрест. Він оголосив себе ворогом усіх мусульман світу. Значить і моїм особистим ворогом", - написав глава Чечні.

При цьому Кадиров сподівається, що "у Швейцарії знайдуться тисячі законослухняних громадян, які притягнуть злочинця-утікача до відповідальності".

"І, мабуть, цей буде жорстким і чутливим", - написав він.

Як відомо, 7 січня троє озброєних людей напали на редакцію сатиричного журналу Charlie Hebdo в Парижі, загинули 10 журналістів і двоє поліцейських. Причиною нападу були карикатури на ісламські релігійні символи.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ