Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Калашников заявив, що він не причетний до конфлікту та не брав участі у побитті оператора телеканалу СТБ, - Степан Курпіль

Минулого тижня відбулося перше робоче засідання слідчої комісії з питань перешкоджання професійній діяльності кореспондентів телеканалу СТБ з боку депутата Олега Калашникова. Про це «Гал-info» розповів народний депутат, голова цієї слідчої комісії Степан Курпіль.

«На першому нашому засіданні ми заслухали нардепа Олега Калашникова, котрий на відміну від своїх попередніх заяв, виступаючи перед нами, зазначив, що він взагалі не причетний до конфліту та не брав участі у побитті оператора телеканалу СТБ. Було видно, що далеко не всі члени комісії були задоволені репліками Олега Калашникова», - сказав Степан Курпіль.
 Степан Курпіль розповів і те, що на першому засіданні слідчої комісії з питань перешкоджання професійній діяльності кореспондентів телеканалу СТБ не був присутній жоден представник депутатської фракції Партії регіонів. «У нас був кворум, бо прийшли усі представники, крім Партії регіонів. Я не беруся судити, чому їх не було на засіданні комісії. Та сподіваюся, що вони не будуть затягувати розслідування цього конфлікту», - наголосив Степан Курпіль, відповідаючи на запитання, чи може робота комісії бути паралізованою, якщо представники антикризової коаліції не з’являтимуться на засідання.
 Нагадаємо, що до складу слідчої комісії з питань перешкоджання професійній діяльності кореспондентів телеканалу СТБ з боку депутата Олега Калашникова увійшли чотири представники Партії регіонів - Олександр Стоян, Олена Лукаш, Сергій Гусаров та Іван Попеску, два депутати від «Нашої України» - Ольга Герасим’юк, Наталія Прокопович, два соціалісти – Михайло Гончаров, Євген Філіндаш, два представники БЮТу - Степан Курпіль та Андрій Шевченко та член комуністичної парламентської фракції Валерія Заклунна-Мироненко. Головою комісії було обрано народного депутата Степана Курпіля.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ