Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Кальварія” планує перевидати „Культ” і „Поклоніння ящірці”

 У 2006 році видавництвом „Кальварія”  плануються українські перевидання творів. Здійснено клубне видання „Культу” (прогнозований продаж цього видання - 10 тис. примірників за перший квартал 2006 року), на початку квітня вийде клубне видання „Поклоніння ящірці”; планується видання „Культу” в Сербії, Італії, Фінляндії, Голландії, а „Поклоніння ящірці” та „АРХЕ” - в Німеччині. Також досягнуто попередніх домовленостей про ряд видань в інших країнах. Про це „Гал-info” повідомила ПР-директор видавництва Ксенія Сладкевич.
  „Виключні права на використання романів „Культ”, „Поклоніння ящірці” і „АРХЕ” належать видавництву „Кальварія”, воно і надалі оперуватиме українськими та світовими правами на ці твори. Українські ЗМІ часто помилково стверджують, що світовими правами на ці твори оперує німецьке видавництво Suhrkamp”, — зазначила вона.
Ксенія Сладкевич також зазначила: „15 лютого 2006 року „Кальварія” представила шість нових імен покоління „від 16 до 26”, з якими вже підписані авторські угоди, чиї твори будуть виходити в Україні з весни по осінь 2006 року. А з березня цього ж року ці твори увійдуть до каталогу прав видавництва „Кальварія”, який отримує більше ста авторитетних європейських видавництв”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ