Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Калинюк не з’явився на судове засідання за позовом проти Віри Лясковської, бо поїхав у Київ на засідання антикризової коаліції

Калинюк не з’явився на судове засідання за позовом проти Віри Лясковської, бо поїхав у Київ на засідання антикризової коаліції, — повідомила „Гал-info” депутат Львівської міської ради, член фракції УНП Віра Лясковська. Нагадаємо, сьогодні, 10 листопада, відбулося чергове слухання за позовом Калинюка проти Лясковської.
„Сьогодні слухання вже мали б закінчитися. Товариш Калинюк мав би задавати мені питання, але він в черговий раз не з’явився на суд. Напередодні, 8 листопада, він написав заяву, що не може з’явитися на судове засідання, бо в цей час має бути у Києві на засіданні антикризової коаліції. Це дуже поважна причина. Пан Калинюк, звичайно, надзвичайно важлива постать, яка, можна так подумати, буквально вирішує долю України, — говорить Віра Лясковська. — Поведінку товариша Калинюка я розцінюю, як те, що він намагається затягнути цю справу, щоб уникнути закінчення процесу. Він, очевидно, вже зрозумів, що потрапив у шалену халепу, бо його безглуздих виступів без реакції ніхто не залишить і його засиплять судовими позовами”.
Наступне судове засідання у цій справі, за словами Лясковської, призначили на 8 грудня.
Нагадаємо, перший секретар ЛОК Компартії Олександр Калинюк звинувачує депутата Львівської міської ради, члена УНП Віру Лясковську в образі честі і гідності і вимагає, щоб депутат сплатила йому 2 тис. грн моральної шкоди за те, що свого часу на сесії Львівської обласної ради Лясковська назвала його енкаведистом.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ