Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Каменяр» започатковує зустрічі з поетичною книжкою

31 січня о 16.00 у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва (пл. Ринок, 9) відбудеться презентація дебютної збірки сучасної поетеси Ярки Богач «Чуєш птаху?.. Це я», що побачила світ у видавництві «Каменяр». Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Авторка книжки – львів’янка за походженням –зараз мешкає в США. Характерною рисою її поезій є довершене віршотворення, тут не присутнє жонглювання метафорами й епітетами, око і душу манить глибоке й емоційне авторське чуття внутрішніх просторів особистості, обриси яких приховані в реаліях. Поетичне слово Ярки Богач зазвучить у майстерному акторському виконанні.

Ця презентація, організована видавництвом «Каменяр» спільно з Львівською обласною бібліотекою для юнацтва, розпочне цикл літературно-мистецьких заходів «Зустріч з поетичною книжкою». На кожному з таких вечорів, що відбуватимуться останнього дня місяця, буде представлено нову каменярівську поетичну збірку. Ми раді бачити на «Зустрічах…» усіх читачів, залюблених у поетичне слово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ