Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Камери і ноутбуки з дільниць досі не передали школам

Вебкамери та ноутбуки демонтовано із виборчих дільниць, однак жодна школа на Львівщині їх не отримала. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об'єднання “Батьківщина”.

“Коли уряд купив за мільярд гривень бюджетних коштів по дві вебкамери та ноутбук для кожної із 34 тисяч дільниць в Україні, ми чули обіцянки Азарова про те, що після виборів техніка використовуватиметься у школах. Обладнання після 12 листопада відімкнули, але досі жодна зі шкіл його не отримала”, - повідомив лідер Львівської “Батьківщини” Роман Ілик, який обраний народним депутатом України у 121 Дрогобицькому виборчому окрузі.

Натомість Відділ ведення державного реєстру виборців м. Дрогобича уже звернувся із листом до Львівської ОДА, щоб їм передали на баланс усю цю техніку. ”Ми вимагаємо від влади виконати свої обіцянки та передати вебкамери та ноутбуки з дільниць школам, де вони приноситимуть хоч якусь користь. До наступних виборів це обладнання морально і технічно застаріє і не матиме жодної цінності, а мільярд гривень буде витрачений на вітер”, - заявив Роман Ілик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ