Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кам’янка-Бузька РО партії „Реформи і Порядок” вважає, що Кам’янка-Бузький осередок ГП «Пора» дискредитує Блок „Пора”-ПРП

Кам’янка-Бузьку ПРП турбує Кам’янко-Бузька парторганізація ГП «Пора» — про це йдеться у заяві Кам’янка-Бузької районної організації партії „Реформи і Порядок”.
«Ми дуже стурбовані тим, що до утворення Кам’янко-Бузької "Пори" нещодавно залучені люди, які не відповідають ідейним принципам громадянської партії "Пора". Керівництво ПРП при всьому бажанні бачити "Пору" своїм партнером по виборах до місцевих рад, не в захваті йти спільно з ними, враховуючи попередню діяльність окремих людей.
На наш погляд, склад членів осередку, засновників районної "Пори" належним чином відповідав принципам ідеї розвитку громадянського суспільства. У грудні ж минулого року в районі поширилися чутки, що голова РО «Пора» І. Рудник попав у немилість обласної організації "Пора". Спочатку уповноваженим координатором по Кам'янка-Бузькому району авантюрними методами лобіюється своя людина на голову місцевого осередку Д. Чеботар. Згодом неодноразові звернення безпосередньо до керівництва обласної організації про негайне проведення зборів Кам'янка-Бузькому осередку у їхній присутності з метою розставки крапок над "і", що керівництво обласної організації просто проігнорувало», — йдеться у заяві.
Партійна районна організація ПРП також стурбована тим, що засновники районної організації «Пори» навіть не були запрошені на установчі збори партійного осередку.
Як повідомляє Кам’янко-Бузька організація партії „Реформи і Порядок”, розчаровані скандалами в районному осередку «Пори», 18 членів парторганізації вийшли з лав партії і увійшли у статусі безпартійних у районні списки ПРП, а троє осіб створили районний осередок УНА-УНСО.
«Незважаючи на всі зусилля оновлених членів місцевої організації "Пора", приховати інформацію про свою діяльність серед мешканців та політикуму району, розповсюджені найрізноманітніші чутки. Очолює організацію невідомий нікому В. Коваленко, заступником є Г.Антоняк (зараз перша у списку депутат районної ради теперішнього скликання, член фракції СДПУ(о),— наголошується в заяві. — Присутність в місцевій організації "Пори" окремих осіб на сьогоднішній день вже викликало відповідну реакцію в політичного активу району помаранчевого табору, які мають відповідний вплив на громадськість. Попри те, що місцева "Пора" не матиме шансів на виборах, вона дискредитує партію "Пора" в цілому і підриватиме авторитет передвиборного громадянського блоку "Пора”-ПРП в даному вибочому окрузі».
Під заявою підписалися голова районної організації ПРП В.Абаімов, начальник штабу "Пора”-ПРП  І. Рудник, активіст "Пори"   О. Стецюк та голова р/о УНА-УНСО Л.Різник
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ