Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кам'янка-Бузький район – лідер обласного рейтингу

Станом на 1 жовтня у рейтингу районів на Львівщині лідерами є Кам’янка-Бузький, Пустомитівський та Стрийський райони. Такі результати оприлюднили у четвер, 20 жовтня, під час наради голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення. Повідомила прес-служба ЛОДА.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, Кам`янка-Бузький район лідирує завдяки найвищим показникам середньої заробітної плати; росту економічної активності району та зростання обсягів залучених інвестицій. 

Аутсайдерами рейтингу соціально-економічного розвитку є Турківський, Старосамбірський та Дрогобицький райони.

Серед міст обласного значення рейтинг очолюють Моршин та Львів, останні місця займають Новий Розділ та Дрогобич.

Моршин лідирує за кількістю найманих працівників на 1000 населення, показниками обсягу доходів місцевих бюджетів у розрахунку на душу населення та обсягами реалізації промислової продукції.

Зауважимо, що загалом в рейтингу враховується понад 20 показників соціально-економічного розвитку, зокрема розвиток промисловості, борги із заробітної плати, робота місцевої влади щодо надання земельних ділянок для учасників АТО, по гарячій лінії 112, функціонування ЦНАПів та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ