Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Канадська кінокомпанія презентувала відео, зняте на підтримку України

Канадська кінокомпанія презентувала відео, зняте на підтримку України. У ролику молоді жінки звертаються до Путіна, пояснюючи йому, що він не правий у своїх прагненнях захопити Україну, повідомляє VIDIA.

«Пане Путіне, Україна — не Росія. Її мова – не ваша. Її культура – не ваша. Її народ – не ваш. Ми знаємо, що трапилось. Світ знає, що ви плануєте. І це ненормально», — говорять жінки у відео.

«Nordic Filmworks з гордістю представляє наше останнє відео «Будьмо з Україною». Ним ми хочемо показати нашу солідарність із українським народом, — йдеться на сайті кінокомпанії. — Будь ласка, поділіться ним зі своїми друзям у Twitter та Facebook із хештегом #StandWithUkr. Насолоджуйтеся відео і ніколи не бійтеся повстати проти гноблення!».

Відео було створене професіоналами з канадських компаній Nordic Filmworks, Sumo Studios, and Blondy Photography. Nordic Filmworks є незалежною кінокомпанією, що виробляє власні художні  та документальні фільми,а також  телевізійні шоу. Базується вона в Едмонтоні, Альберта.

VIDIA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ