Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Каналізацію смт. Славське реконструюють з використанням сучасних технологій

У першій половині січня цього року департамент житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА спільно з фахівцями інституції міста Львова, що займається розробкою проектів будівництва, провели обстеження стану каналізаційних очисних споруд в смт. Славське Сокальського району, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За підсумками здійсненого обстеження відбулася виїзна нарада за участю заступника директора департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Євгена Бентковського, голови Сколівської РДА Михайла Гнатишина та голови смт. Славське Михайла Кінаша. Під час наради було представлено проектно-кошторисну документацію на розширення і реконструкцію діючого комплексу очисних споруд та системи каналізації в смт. Славське, затверджену в цінах 2009 року, загальною вартістю 12,2 млн грн.

Окрім цього презентовано нові проектні рішення щодо реконструкції каналізаційно-очисних споруд із застосуванням сучасних технологій, матеріалів, енергоощадного обладнання. Зазначимо, проектні рішення вже успішно апробовані на інших об’єкт водовідведення. Основним матеріалом для блоку ємностей біологічної очистки побутових стоків є полімерні споруди і конструкції, які здешевлять на 30% вартість будівельних робіт.

За підсумками наради було досягнуто домовленості щодо внесення змін до проектно-кошторисної документації, оскільки необхідно врахувати використання сучасних енергоефективних технологій та обладнання з метою забезпечення суттєвого здешевлення вартості об’єкта. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ