Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Кандидат на посаду керівника Львівської обласної лікарні Михайло Гичка виступив перед громадськістю

Сьогодні у Львівській обласній раді відбулось громадське слухання кандидатів на посади генеральних директорів закладів охорони здоров’я Львівщини. Кандидат на посаду керівника Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка виступив перед громадськістю.

Перед членами конкурсної комісії, представниками громадських організацій та медичною спільнотою виступили претенденти на керівні посади п'яти комунальних установ.

Першу і особливу увагу приділили комунальному закладу Львівської облради «Львівська обласна клінічна лікарня».

Виконуючий обов'язки генерального директора Обласної клінічної лікарні Гичка Михайло Михайлович є головним претендентом на посаду керівника медзакладу. "Лікарня має дуже старенький вигляд. Головному корпусу вже понад 235 років. На сьогоднішній день триває реконструкція і ремонт головного відділення. Наша команда, яка працює в обласній клінічній лікарні, - а це 2171 працівників, серед яких 472 лікарів, - робить усе можливе для того щоб наші пацієнти отримували достойну допомогу і перебували в нормальних умовах", - зазначив Гичка.

Нагадаємо, минулого тижня під час засідання конкурсна комісія з проведення конкурсу на заміщення керівників закладів охорони здоров’я облради затвердила графік заслуховування кандидатів на керівні посади, які відбудуться впродовж 3-5 квітня у приміщенні Львівської обласної ради.

На розгляд комісії, трудових колективів, громадськості обрані претенденти на керівні посади в закладах охорони здоров’я представлять своє бачення розвитку установ у середньостроковій і довгостроковій перспективі. Відтак комісія у закритому режимі обговорить кандидатів та обере найдостойнішого.

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ