Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кандидат на посаду судді взявся за надання послуг з догляду за особами похилого віку

У Львові з’явилося ще одне підприємство, що декларує надання послуг з догляду для осіб похилого віку та інвалідів – з трохи дивною назвою «Блакитна зона «Зарудці».

Керівником вказаного підприємства (із розміром статутного капіталу - 1 000 000 грн.) виявився Пукаляк Тарас Михайлович, відомий, зокрема, як директор та власник низки комерційних структур з разнобічною діяльністю та одночасно як кандидат на посаду судді місцевого суду.

Повна назва новоствореної юрособи (зареєстрованої 21.10.2020 року) – Підприємство об’єднання громадян «Блакитна зона «Зарудці» громадської організації «Організація осіб з інвалідністю «Догляд за життям».

Основним видом діяльності підприємства (адреса якого – м. Львів, вул .Хмельницького Б., буд. 63) вказано «надання послуг щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів».

Щодо засновника підприємства – ГО «Організація осіб з інвалідністю «Догляд за життям», то, згідно інформації системи YouControl, дана юрособа була зареєстрована на кілька тижнів раніше – 08.10.2020 року та знаходиться за тією ж адресою, що підприємство «Блакитна зона «Зарудці». Її керівником та засновником вказаний Качмарик Володимир Стефанович. Поміж інших засновників – Звір Любов Іванівна та Завада Василь Іванович.

За інформацією YouControl, у числі інших новостворених (нещодавно зареєстрованих) підприємств Тараса Пукаляка (де він вказаний як керівник, засновник та бенефіціарний власник) - ТОВ «Малехівські Кручі» (із розміром статутного капіталу - 1 000 000 грн.), що було зареєстровано 24.11.2020 року та основний вид діяльності якого надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

ТОВ «Земельні активи» (статутний капітал якого - 3 000 грн.), дата реєстрації - 17.09.2020 року, основний вид діяльності - вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

ТОВ «Складські активи», дата реєстрації якого – 14.09.2020 року. Розмір статутного капіталу - - 1 000 000 грн. Основний вид дільності - надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

ТОВ «Офісні активи», зареєстроване 15.07.2020 року (статутний капітал якого - 2 720 000 грн), основний вид діяльності - надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Ще одна юрособа – ТОВ «Аеродром «Туринка», основний вид діяльності якого допоміжне обслуговування авіаційного транспорту, було зареєстровано 15.06.2020 року.

Розмір статутного капіталу товариства - 100 000 грн. Його керівником, засновником та бенефіціарним власником також вказаний Тарас Пукаляк.

Нагадаємо, що Тарас Пукаляк відомий на теренах Львівщини як, керівник та власник низки комерційних підприємств та одночасно як кандидат на посаду судді місцевого суду. Про його таланти на ниві підприємницької діяльності Гал-інфо, зокрема, розповідало в публікації «Як кандидат на суддю Тарас Пукаляк земельну оборудку провернув».

Поміж «старостворених» підприємств, що з ним пов'язані, - ТОВ "Коверсада", з якого Управлінням комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міськради через господарський суд Львівської області два роки тому було стягнуто 129,9 тис. грн. - заборгованості по орендній платі та 34,4 тис.грн. – неустойки.

ТОВ „Ситех”, що було визнано банкрутом та ліквідовано в 2011 році на підставі рішень Господарського суду Львівської області, маючи заборгованість перед ДПІ у Залізничному районі (ініціюючим кредитором) в сумі 853 тис.грн.

ПП «Компанія «Перспектива Плюс», що фігурувало у кримінальному провадженні №12015140040004108 від 04.12.2015, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.4 ст.190 КК України, за фактом вчинення шахрайства в особливо великих розмірах.

Йдеться про справу, досудове розслідування у якій здійснювало слідче управлінням ГУ Національної поліції у Львівській області та яка стосується бувшого генерального менеджера ПП «Компанія «Перспектива Плюс». Наразі дана справа знаходиться на розгляді в суді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ