Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидата на міського голову Борислава погрожують вбити разом з сім’єю

Кандидату на посаду міського голови Борислава Львівської області Галині Семеник невідомі погрожують фізичною розправою над нею та членами її сім’ї, вимагаючи припинити участь у виборах — повідомляє сайт «Обкому» з посиланням на УНІАН.
Як повідомили у Бориславському районному відділі внутрішніх справ, Галина Семеник подала офіційну заяву у райвідділ міліції. Як повідомила секретар Бориславської міської ради, кандидат на посаду міського голови Борислава Галина Семеник, на її службовий, домашній та мобільний телефони, починаючи з середини лютого, почали дзвонити невідомі, вимагаючи зняти свою кандидатуру з виборчої гонки.
«Після декількох дзвінків «прохання» припинилися і почалися погрози фізичної розправи наді мною та моїм чоловіком. А 6 березня «доброзичливці» повідомили, що «визначили, у якому навчальному закладі Львова вчиться моя донька-другокурсниця», де вона мешкає, і обіцяли зробити доньку калікою, якщо я й надалі буду «опиратися», — повідомила Галина Семеник.
Вона подала відповідні заяви про погрози в органи внутрішніх справ Львівської області, прокуратуру і районне управління СБУ.
«Я не можу сказати, хто за цим стоїть, адже на вибори міського голови я йду як самовисуванець. Щоправда, я також балотуюся в Бориславську міську раду за списками БЮТ, але я позапартійна», — зазначила Галина Семеник.
«Я не маю наміру знімати свою кандидатуру. Сподіваюся, що зі мною, з моєю сім’єю все буде гаразд. Однак таких брудних методів під час виборчої кампанії у Львівській області ще не було», — зазначила вона.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ