Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидатуру на міського голову Львова від блоку вибиратимуть у Львові - Олег Мандюк

„Згідно з законодавством, висувати кандидатуру на міського голову Львова може тільки міжпартійна конференція блоку партій. Тому Блок „Наша Україна” на всеукраїнському рівні може лише надіслати свої рекомендації щодо тієї чи іншої кандидатури”, — заявив „Гал-info” голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк.
„Згідно з законодавством, висувати кандидатуру на міського голову Львова може тільки міжпартійна конференція блоку партій. Тому Блок „Наша Україна” на всеукраїнському рівні може лише надіслати свої рекомендації щодо тієї чи іншої кандидатури”, — заявив „Гал-info” голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк. Він також зазначив, що на сьогодні ні блок на міському рівні, ні блок на всеукраїнському рівні не визначився щодо кандидатури на міського голову Львова.
Нагадаємо, що вчора, 15 січня,  голова Політради Народного Союзу „Наша Україна” Роман Безсмертний заявив, що „партнери по блоку звернулися до Центральної ради блоку з проханням, щоб рішення про єдиного кандидата від блоку на посаду міського голови Львова приймалося на рівні Центральної ради блоку”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ