Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидати на посаду глави СБУ

На пост керівника Служби безпеки України називають щонайменше сімох претендентів.

Так, перший заступник голови парламентського комітету по боротьбі з оргзлочинністю і корупцією Геннадій Москаль (НУНС) упевнений, що "в плані кандидатів на пост глави СБУ-вихідців з Партії регіонів у президента дуже широка лінійка запасних".

У їх числі депутат згадав заступника секретаря Радбезу Володимира Сівковича та керівника Служби зовнішньої розвідки Григорія Ілляшова.

У свою чергу колишній заступник голови СБУ генерал Олександр Скіпальський назвав чотири претенденти на пост глави СБУ.

«Це перший замгенпрокурора Ренат Кузьмін, начальник УСБУ в Луганській області Олександр Третяк, перші заступники голови СБУ Володимир Хімей і Володимир Рокитський», - заявив Скіпальський.

«Це люди підготовлені, які близькі до Віктора Януковича, десь перетиналися з ним раніше і залишили позитивне враження», - додав вні.

Виконувати обов'язки керівника служби поки буде перший заступник голови СБУ-начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Володимир Рокитський.

Нагадаємо, 18 січня президент Віктор Янукович звільнив Валерія Хорошковського з посади голови Служби безпеки України і призначив його міністром фінансів.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ