Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кардинал Мар’ян Яворський звернувся до вірних РКЦ

Львівський архієпископ Римо-католицької церкви Мар’ян кардинал Яворський виступив із зверненням з нагоди початку Великого Посту — про це «Гал-info» повідомив нотарій Львівської Архідієцезії РКЦ о. Мар’ян Сковира.
У зверненні, зокрема, йдеться про те, що Великий Піст — це «святий час, тому що завдяки особливій ласці, яку заслужив для нас своїм стражданням та хресною смертю наш Спаситель і які ми будемо переживати, ми повинні з кожним разом повніше ставати учасниками спасіння і радіти нашому воскресінню до життя з Богом».
«На шляху пізнання Бога, особливо під час молитви, наша душа тягнеться до Бога, — йдеться у зверненні. — Звертається до Нього, прагне йти дорогою заповідей, яка веде до Нього. Як би було добре, щоб так сталося під час Великого Посту». Кардинал Яворський закликав батьків та рідних у цей Святий час особливо піклуватися про релігійно-моральне виховання дітей, а також закликав подбати про те, щоб молодь використовувала уроки релігії в своєму житті та приступала до Святих Тайн.
«Нехай наша участь у Службі Божій в неділю і свята, в богослужіннях Гірких Жалів, Хресної Дороги, участь в Реколекціях під час Великого Посту зміцнює наш зв’язок з Богом, який є з нами і таким чином підготовлює нас до святкування Воскресіння Господнього», — додав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ