Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Карпатський Фонд оголошує конкурс на участь у Літній школі з розвитку сільського туризму

Карпатський Фонд в рамках проекту „Сталий розвиток сільського туризму – інституційна допомога місцевим лідерам” оголошує конкурс серед представників органів державної влади та місцевого самоврядування, недержавних організацій і приватного бізнесу, що здійснюють свою діяльність в сфері сільського туризму, на участь у Літній школі з розвитку сільського туризму. Проект реалізується спільно з Асоціацією “Євроакадемія” (Греція) за підтримки Європейської Комісії в рамках програми ТАСIS. Про це повідомили у Карпатському Фонді.
Конкурс на участь у Літній школі, яка відбудеться 12-21 травня 2006 року, проводиться з метою відбору представників всіх секторів сільських громад, що беруть активну участь в громадському житті сільських громад, сприяють соціально-економічному розвитку громад, пропонують нові, практичні, інноваційні та реалістичні механізми вирішення проблем розвитку сільського туризму. Пріоритет буде надаватися конкурсантам, діяльність яких пов’язана із розвитком сільського туризму.
Літня школа відбудеться на базі відпочинку “Карпати”, м. Яремче, Івано-Франківська область. До участі в конкурсі запрошуються: представники громадських організацій, власники сільських садиб, які здійснюють діяльність у сфері сільського туризму; представники органів місцевого самоврядування та органів державної влади, які координують питання сільського туризму; керівники ініціативних груп; місцевих громадських організацій, фондів розвитку громад; місцевих осередків сільського туризму з Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької областей.
Кінцевий термін подання заявок – 1 березня, оголошення результатів – 6 березня 2006 року. Організатори забезпечують проживання, харчування учасників, а також переїзди в рамках навчальних програм.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ