Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Карпати» - «Чорноморець» – 1:1

"Карпати" досить несподівано втратили очки у матчі з "Чорноморцем". Традиційно сильні на власному полі львів'яни не зуміли перемогти одеський "Чорноморець", у якого триває безвиграшна серія.

 

Загалом же матч видався не надто цікавим. Якщо хтось з вболівальників запізнився на стадіон у перші 15 хвилин, то, мабуть, нічого не втратив.

 

Однак уже на 18-й хвилині "моряки" зуміли відкрити рахунок. Руслан Левига вкинув м'яч з аута, захисники "Карпат" забули про опіку Маурісіо Сауседо, і той скористався цим на всі 100 відсотків - завдав майстерного удару у дальню дев'ятку.

 

Утім, підопічні Олега Кононова недовго залишалися в ролі наздоганяючих. Дуже скоро їм вдалося відновити паритет - Александр Гурулі знайшов пасом Вільяма Батісту, бразилець увірвався у карний майданчик, втік від захисників і спрямував м'яч повз голкіпера.

 

Мабуть, обох наставників не влаштували помилки в захисті, після яких були забиті голи, і вони вже у першому таймі провели по одній заміні.

 

Під завісу тайму два удари по воротах завдав Батіста, однак відзначитися йому не поталанило.

 

Друга половина зустрічі, як і перша, розпочалася спокійно, навіть мляво. Довгий час у футболістів не клеїлися небезпечні випади, і лише в середині тайму гра дещо пожвавилася. Львів'янам ніяк не вдавалося пройти щільний захист суперника, і зрозумівши, що справа йде до нічиєї, вони спробували залучити "дальню артилерію".

Проте удар Федецького парирував голкіпер гостей Євген Паст. Потім настала черга Худоб'яка, але  і йому не судилося стати героєм матчу - після першої спроби м'яч просвистів недалеко від стійки. А після наступного пострілу Ігоря шкіряна куля зрикошетила від захисників, однак полетіла прямо в руки Пасту.

Фінальний свисток зафіксував нічию 1:1.

 

Таким чином, у "Карпат" триває безпрограшна серія у весняній частині чемпіонату. Склалося враження, що галичани набагато краще виглядали у попередніх матчах з більш іменитими суперниками.

 

У "Чорноморця", навпаки, щось затягнулася серія без переміг. Втім, наставник моряків Андрій Баль результатом залишився задоволений, адже навіть нічию у Львові здобути непросто.

 

Склади команд:

 

«Карпати»

 

22. Тлумак. 44. Федецький. 25. Ткачук. 9. Кожанов. 10. Гурулі. 33. Є. Тарасенко. 8. Ощипко. 80. Батіста. 5. Тубіч. 16. Худоб'як. 15. Петрівський

Запасні: 77. Мисак. 24. Габовда. 4. Мілошевіч. 30. Мартинюк. 36. Гудима. 18. Кополовець. 11. Зеньов.

Головний тренер: Олег Кононов  

 

 

«Чорноморець»

 

4. Паст. 2. Федорів. 3. Мельник. 5. Шандрук. 6. Леонардо. 8. Бондаренко. 9. Левига. 15. Ващук. 18. Маурісіо Сауседо. 23. Нарсісо. 37. Гришко.

Запасні: 12. Ширяєв. 7. Балашов. 11. Колесніченко. 19. Діденко. 20. Максимюк. 28. Ребенок. 33. Пономарьов

Головний тренер: Андрій Баль

 

Голи:

 

0:1 - Маурісіо Сауседо (18), 1:1 - Батіста (24)

 

Попередження і вилучення:

 

Тубіч (66), Бондаренко (80), Ребенок (90+1)

 

02 квітня, 19:00, Україна, Львів, стадіон "Україна".

 

champion.com.ua

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ