Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Карпати” готуються до матчу з луганською „Зорею”

Футболісти „Карпат” активно готуються до матчу з луганською „Зорею” – про це сьогодні, 4 серпня, під час прес-конференції зазначив головний тренер „Карпат” Олександр Іщенко. Як він зазначив, суперник – доволі непередбачуваний і самовідданий, окрім того, у цьому міжсезонні „Зоря” провела непогану селекційну роботу і доукомплектувалася кількома кваліфікованими гравцями.
Наразі тренерський штаб львівських «Карпат» переглядає відеозапис матчів за участю луганської «Зорі» у цьому сезоні. Поєдинок двох екс-першоліговиків відбудеться на стадіоні „Україна” у неділю, 6 серпня.
Нагадаємо, до сезону 1995-96 років „Зоря” грала у Вищій лізі, наступні два сезони (1996-1998 рр.) – у першій лізі, у 1998-2003 рр. – у другій лізі, у сезонах 2003-2006 – знову повернулася у І лігу. У сезоні 2005-2006 рр., провівши 34 матчі, клуб здобув перемогу у 27 з них та цьогоріч разом з „Карпатами” вийшов з І ліги у Вищу.
 Кольори клубу - чорно-білі. Матчі проводить на стадіоні „Авангард” (32 000 місць). Головний тренер луганської „Зорі” – Юрій Коваль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ