Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» орендують «Арену Львів»: обидві сторони сподіваються на більші доходи

Підписання договору оренди між ФК «Карпати» та ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро 2012 у м. Львові» є логічним та закономірним. Оренда «Арени Львів» обіцяє більші доходи обом сторонам, – повідомив сьогодні, 29 листопада, на прес-конференції заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Туркевич.

За його словами, договір підписали на постійній основі на необмежений час. Водночас Ігор Туркевич сказав «Попередньо договір підписаний таким чином, що ми на кожен матч будемо укладати додаток до договору. Наступні 6 матчів проведемо на цьому стадіоні. Під час Євро-2012 стадіон ми не експлуатуватимемо. Після того буде укладено новий договір, який буде довгостроковим».

Квитки на перший матч на «Арені Львів» ФК «Карпати» з київським «Динамо» продаватимуть в касах стадіону «Україна». «У подальшому ми плануємо зробити реалізацію квитків у магазинах «Фанат», можливо на «Арені Львів» будуть виділені якісь приміщення. Можливо, зробимо якісь каси в центрі міста. Ми працюємо над цим», – додав Ігор Туркевич.

Водночас під час прес-конференції, у якій також взяв участь директор з експлуатаційних питань стадіону ДП «Західінфрапроект» Олексій Жуковін, не було названо ні вартість, ні умови оренди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ