Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Карпати» перетворяться на ВАТ

Сьогодні генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов та голова адміністративної ради ЛМГО «Спілка консультантів «Експерт група» Андріан Фітьо висловили нову позицію «зелено-білого» клубу. Зважаючи на пасивність влади, ФК «Карпати» пройде шлях метаморфізації у ВАТ самотужки. Про це «Гал-info» повідомили у Інформаційному центрі ФК «Карпати».
«Ми неодноразово збиралися в мерії, обласній раді, обговорювали процеси перетворення, але усе гальмувалося. Тож ми вирішили робити ВАТ самі. ВАТ - це відповідальність, звітність, контроль» - таким чином, за словами Олександра Єфремова, клуб стане ще більш прозорим.
У свою чергу це призведе до покращення роботи із залучення потенційних партнерів та інвесторів. Відкрита форма управління клубом дозволить брати кредити на 50-80 мільйонів гривень задля розбудови інфраструктури. Вже незабаром розпочнеться робота по залученню активів та продажу акцій. Також необхідною буде робота з реєстраційною палатою та оформлення документів у комісії цінних паперів.
За словами ідейних натхненників ВАТ, завдання «Карпат» - вийти на європейський футбольний рівень, пропагувати «Карпати» як соціальний проект, метою якого буде насамперед оздоровлення нації, і, звичайно, замінити збитковість на прибутковість. Останнє, за словами Олександра Єфремова, можливе у випадку утворення української Прем’єр-ліги. «Не відразу, звичайно, а за 5-6 років буде нагода хоча б вийти на самоокупність клубу, - зазначив гендиректор «зелено-білих».
«Карпати» планують розвиватися й надалі. Зокрема, на Львівщині є задум створити два філіали СДЮШОР, такі ж школи можна буде збудувати і в інших областях. «У «Карпат» буде нагода надати людям нові робочі місця і забрати дітей з вулиці», - сказав Олександр Єфремов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ