Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" покарано ще раз - команда "пішла в мінус" і опустилася на останнє місце Прем'єр-ліги

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв рішення повторно покарати львівські "Карпати" за порушення контрактних зобов'язань перед гравцями. Проінформувало "Дзеркало тижня"

Після того, як львів'яни були позбавлені трьох залікових пунктів за невиплату заборгованості перед екс-голкіпером, львівська команда не зробила жодних дій, щоб виправити ситуацію. Тепер же санкції ФФУ проти "Карпати" стали ще більш жорсткими.

Тепер львів'яни позбудуться шести залікових пунктів, притому, що раніше ФФУ забрала у команди три очки. Таким чином, з 4 листопада в графі "очки" у львів'ян буде "-1", а команда опускається на останнє місце турнірної таблиці.

Нагадаємо, ще в січні "Карпатам" було винесено офіційне попередження, засноване на справі про невиконання контрактних зобов'язань перед екс-голкіпером команди Мартіном Богатіновим. Пізніше до клубу застосовувалися фінансові санкції, а також позбавлення трьох турнірних очок. Тим не менше, "Карпати" досі не розрахувалися зі своїм екс-гравцем, тому в силу вступив наступний рівень покарання.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ