Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" попросили вибачення за гру у Луганську

Львівські "Карпати" знайшли в собі мужність вибачитися перед вболівальниками за безвольну поразку у матчі проти "Зорі" у Луганську.

"Ми вписали одну з найбільш ганебних сторінок в історію нашого клубу. Уся команда це чітко усвідомлює, як і те, що цим результатом, своїм відношенням і грою ми зганьбили клуб, регіон, підвели наших уболівальників. Нам невимовно соромно за той жах, який вам довелося пережити.

Хочемо вибачитися перед всіма нашими вболівальниками. Окремо ми хочемо попросити пробачення у сотні наших найвідданіших фанатів, які за власні гроші поїхали через всю країну до Луганська спеціально, щоб підтримати команду безпосередньо з трибун стадіону.

Поразка з таким рахунком є принизливою і її тяжко прийняти. Але, на жаль, вже нічого змінити не можна. Ми можемо лише вибачитися і повернутися у наступному матчі з новими силами та бажанням перемагати і спокутувати свою провину.

Ми розуміємо ваше розчарування, розуміємо ваш гнів. Однак нам життєво необхідна ваша підтримка, аби вийти з цієї ями і знову чесно дивитись у ваші очі. Адже без вас ми нічого не варті.

Хочемо запевнити, що вже в найближчих іграх ми зробимо все, аби своєю грою довести, що нинішні "Карпати" – це команда, яка вміє грати у видовищний футбол і спроможна вирішувати поставлені перед нею завдання. Сьогодні ми опускаємо голови, але ніколи не опустимо рук", - йдеться у заяві клубу, під якою підписалися футболісти та тренери "Карпат".

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ