Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" поступились "Дніпро-1"

20 вересня відбувся матч Fabet ліги між футбольними клубами "Дніпро-1" та "Карпати". Про це повідомили в Інформаційний центр ФК "Карпати".

8-й тур. 20.09.2019, 19:00. Дніпро, стадіон ʺДніпро-Аренаʺ. 3 469 глядачів. Хмарно. +10°С.

Арбітр – Денис Шурман (Вишневе, Київська обл.).

Асистенти арбітра: Володимир Коротін, Віталій Скобля (обидва – Київ).
Четвертий арбітр – Дмитро Бондаренко (Одеса).

Делегат УАФ – Михайло Прозоровський (Вінниця).
Спостерігач арбітражу – Володимир Петров (Харків).

ʺДНІПРО-1ʺ: Юрчук, Сафронов, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Сніжко (Батагов, 69), Когут (Булеца, 73), Чичиков, Назаренко, Супряга (Куліш, 90).
Запасні: Кліщук, Романюк, Папа Гуйе, Коркішко.
Головний тренер – Дмитро Михайленко.

ʺКАРПАТИʺ: Підківка, Дубінчак, Т. Халл, Ковтун, Мартінс, Вакуленко (Войковіч, 82), Кльоц, Дженнінгс, Якімець (Кіриленка, 64), Понде, Бойчук (Козак, 85).
Запасні: Кудрик, Притула, Вербний.
Головний тренер – Роман Санжар.

Голи: Супряга, 27, 71 (пен.).

Попередження: Когут, 60, Польовий, 63, Кравченко, 79 – Вакуленко, 68, Понде, 79, Мартінс, 79.

Голи Владислава Супряги у кожному з таймів забезпечили дніпрянам перемогу над ʺКарпатамиʺ. Друге взяття воріт відбулося після вдалого виконання гравцем СК ʺДніпро-1ʺ пенальті. 

Напередодні гри Роман Санжар зіткнувся зі значними кадровими труднощами. Крім дискваліфікованого Франціско Ді Франко, тренерський штаб ʺлевівʺ не міг розраховувати на травмованих Гішама Лейоуса та Олексія Гуцуляка. Через хворобу до Дніпра не поїхав Єгор Назарина. Все це зумовило кілька змін у старті ʺКарпатʺ у порівнянні з поєдинком минулого туру – Олексій Ковтун, Володимир Якімець та Александру Бойчук розпочали гру з перших хвилин.

Старт зустрічі складно було назвати швидким та динамічним, втім команди періодично організовували миттєві атаки, які оживляли гру. Львів’яни активно застосовували високий пресинг та створили непоганий момент для Крістіана Понде. Португалець завдавав удару з-за меж штрафного майданчика, але не влучив у площину воріт. Чи не перший небезпечний епізод, який організували господарі, трапився на 12-й хвилині, коли дніпряни відправили м’яч у сітку воріт Романа Підківки. Щоправда, арбітр цей гол не зарахував через офсайд. ʺКарпатиʺ вже за мить відповіли дуже гостро. Спочатку Владислав Дубінчак протягнув м’яч через півполя і пробив у ближню ʺдев’яткуʺ воріт Валерія Юрчука – кутовий. Виконання корнера завершилося ще одним ударом від Тіма Халла – цього разу карпатівець цілив у протилежну ʺдев’яткуʺ, та воротар знову зіграв надійно.

І все ж рахунок відкрили господарі. На 27-й хвилині Олександр Назаренко та Сергій Кравченко розіграли атаку в штрафному майданчику суперника. Здавалося, Марвін Мартінс позбавив опонентів м’яча, втім Супряга опинився першим на підборі та метрів з десяти відправив м’яч у дальній кут – 1:0. Ще до перерви ʺзелено-біліʺ могли відновити паритет – після подачі Мартінса з правого флангу м’яч зрикошетив від Сергія Логінова, однак пролетів над поперечиною. 

Вже на початку другого тайму Дженнінгс вивів Мартінса віч-на-віч з кіпером. Карпатівець опинився наодинці перед воротами, проте пробив безхитрісно – прямісінько в Юрчука. Згодом на ударній позиції опинився Понде. Дубінчак ідеально виконав навіс у штрафний майданчик – удар Крістіана пролетів трохи вище перекладини. А за кілька хвилин СК ʺДніпро-1ʺ подвоїв перевагу. Підопічні Дмитра Михайленка заробили штрафний неподалік володінь ʺлевівʺ – Сергій Вакуленко збив Назаренка. Після подачі зі ʺстандартуʺ арбітр угледів ще один фол. Цього разу в штрафному майданчику гостей. Супряга ідеально виконав пенальті – 2:0. Практично в наступній атаці в господарів був чудовий шанс збільшити відставання у рахунку. Спочатку сейв здійснив Підківка, а потім м’яч із порожніх воріт вибив Халл.  

До честі ʺКарпатʺ, вони не зупинилися і намагалися врятувати гру. Традиційно розганяв атаки активний Дженнінгс. Одна з них увінчалася класним ударом бразильця – м’яч на шляху до воріт зачепив ногу суперника і влучив у перекладину! Не судилося змінити цифри на табло і замінам тренерського штабу ʺлевівʺ. Дебютант Кірил Кіриленка, Фране Войковіч та Артем Козак брали ініціативу на себе, хоча на підсумковий результат це не вплинуло. Зокрема, на 89-й хвилині потужно здалеку вистрілив Козак – воротар м’яч парирував. На жаль, матч так і завершився перемогою СК ʺДніпро-1ʺ.

Нагадаємо, як повідомило Гал-інфо, Світоліна у другому раунді в Ухані може зіграти з Мугурусою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ