Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" викупили контракт Федецького

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував інформацію, поширену ФК "Карпати" про те, що 100% економічних прав на Артема Федецького належать львівському клубу. Про це пише sportanalytic.

"Так, вони мають 100% економічних прав, а всі доходи від продажу підуть "Карпатам", але ми володіємо федеративними правами", - написав Палкін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, як пояснили в прес-службі львів'ян, "Карпатам" належить 100% економічних прав на гравця. Це означає, що при переході в третій клуб ФК "Карпати" отримує 100% коштів від такого трансферу. Причому без письмової згоди ФК "Карпати" трансфер футболіста Артема Федецького в третій клуб відбутися не може. У той же час, у разі підписання повноцінного контракту з ФК "Карпати" львівський клуб ніяких коштів "Шахтарю" не виплачує, адже раніше ФК "Карпати" уже викупив 100% економічних прав на гравця.

Раніше керівництво "Карпат" пояснило чому Федецький не поїхав на збори, а сам Артем розповів чому він не може підписати новий контракт

sportanalytic.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ